4K Broadcast Solutions este o companie infiintata in anul 2007, cand s-a impus ca lider în industria vânzărilor de echipamente profesionale pentru televiziuni și case de producție de film.
Cu mândrie, am oferit clienților noștri acces la cele mai importante branduri de echipamente, acoperind o gamă completă de necesități.
Portofoliul nostru cuprinde lumini profesionale, echipamente grip, accesorii de cameră și echipamente de sunet de ultimă generație.
De-a lungul anilor, ne-am consolidat reputația prin furnizarea de soluții tehnologice de încredere și inovatoare, contribuind la succesul producțiilor din industria filmului și televiziunii.

Ne-am dedicat continuu creșterii și îmbunătățirii portofoliului nostru, colaborând strâns cu producătorii de echipamente de top pentru a aduce cele mai avansate tehnologii în industrie.
Astfel suntem reprezentatii oficiali ai unor produse cum ar fi: Astera, Dedolight, Creamsource, DMG, KinoFlo, Filmgear, Formatt, Rosco, Kenro, Orca, Cinebags, HPRC, Sound Devices, Viviana Strap, Ursa, Kupo, Custom Easy, GFM,  Matthews si multe altele, in total fiind peste 30 de producatori recunoscuti la nivel international.

Echipa noastră pasionată a oferit consultanță specializată clienților, asigurându-ne că aceștia aleg soluțiile potrivite pentru nevoile lor unice.
Cu un accent deosebit pe calitate și inovație, am contribuit la susținerea producțiilor de succes și la creșterea standardelor în domeniul producției audiovizuale.

Din anul 2015, compania noastra a construit si dezvoltat un studio cu dimensiuni (8mx5mx5m) si facilitati care permit atat productii video cat si sedinte foto. Posibilitatea de a avea podea si fundal negru, alb sau verde croma.